Over ons

Denlin Metaalbewerking is specialist in kleinmetaal CNC en Conventioneel draaien en frezen. Met ruim 35 jaar ervaring in verspanende werkzaamheden zijn wij uw betrouwbare toeleverancier van fijnmechanische onderdelen. Ook voor al uw reparatie- en revisiewerkzaamheden.

Denlin Metaalbewerking werd in 1984 opgericht door Chris van Roemburg. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit acht getalenteerde vakmensen. Samen kunnen wij elke opdracht aan.

Denlin Metaalbewerking voert verspanende bewerkingen uit voor bijna alle materiaalsoorten. De productie van onderdelen gebeurt voornamelijk volgens klantspecificaties. In enkele stuks of seriematig. Met een verscheidenheid aan afmetingen en toleranties, variërend van nauwkeurig tot zeer nauwkeurig.

Onze kwaliteitslat ligt hoog. Denlin Metaalbewerking is ISO gecertificeerd, Lid van de Koninklijke Metaalunie en Erkend Leerbedrijf. Bij technische vraagstukken of verbeteringen denkt ons team graag met u mee. Wij geloven in persoonlijke aandacht en de allerbeste service. Daarom zijn onze lijnen kort en schakelen wij snel.

U heeft een idee, wij de kennis van fijnmechanische mogelijkheden. Denlin Metaalbewerking participeert in de ontwikkelingsfase van nieuwe producten en denkt mee over het verbeteren van uw bestaande producten. Samen komen we tot innovatieve oplossingen.

De technische hoogstandjes van Denlin Metaalbewerking worden toegepast in uiteenlopende sectoren. Onder meer in de machinebouw, installatiebranche, voedingsmiddelenindustrie, jachtbouw en bij andere toeleveranciers. Ons klantenbestand telt een aantal zeer vooraanstaande bedrijven.

Denlin Metaalbewerking hanteert een korte levertijd. En de service? Die is razendsnel! Bij calamiteiten staan wij direct voor u klaar, zodat uw machines weer snel kunnen draaien.

Denlin in het kort:

  • ISO gecertificeerd
  • Korte levertijd
  • Persoonlijke aandacht
  • Korte lijnen
  • Razendsnelle service